Prințesa de Wales pe Terenul Central: reacția adorabilă a fiicei sale, surprinsă de apariția mamei

Duminică, 14 iulie, a fost o zi plină de emoție pentru pasionații de sport, cu finalele Euro 2024 și Wimbledon atrăgând toate privirile. În timp ce competițiile au fost în prim-plan, prezența familiilor regale a fost, de asemenea, remarcabilă. Kate Middleton a fost prezentă la Wimbledon alături de fiica sa, Charlotte, în timp ce Prințul William a urmărit finala Euro 2024 împreună cu fiul lor, George, având parte de dezamăgirea înfrângerii Angliei în fața Spaniei.

Prințesa de Wales a fost întâmpinată cu aplauze pe Terenul Central de la Wimbledon, unde a urmărit finala de simplu masculin dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic. Aceasta a fost a doua apariție publică a ei după diagnosticul de cancer și intervenția chirurgicală de la începutul anului, iar spectatorii au reacționat entuziast. Carlos Alcaraz a câștigat finala, învingându-l pe Novak Djokovic în trei seturi.

Înainte de meci, Catherine și Charlotte s-au întâlnit cu jucători britanici, inclusiv cu Emma Răducanu. Publicul a aplaudat-o în picioare pe Prințesa de Wales, recunoscând efortul de a fi prezentă în ciuda problemelor de sănătate. Micuța Charlotte a fost vizibil impresionată de atenția acordată mamei sale și a făcut tot felul de grimase simpatice. În luna iunie, Catherine revenise în atenția publicului la Trooping the Colour, zâmbind de la balconul Palatului Buckingham alături de copii.

În contrast, Prințul William nu a avut parte de aceeași bucurie. Împreună cu fiul său George, a urmărit finala Euro 2024, unde Anglia a pierdut în fața Spaniei cu 2-1. Prințul George, care urmează să împlinească 11 ani luna aceasta, și-a arătat dezamăgirea vizibil în timpul meciului, în timp ce sora sa, Charlotte, s-a bucurat de finala de la Wimbledon, cu mama ei explicându-i fiecare detaliu al meciului.