Gina Pistol si Smiley, părinți din nou! Nu se aștepta nimeni la asta, dar artistul a fost cel care a dezvaluit totul!

**Smiley și Gina, din nou părinți? Artistul împărtășește emoții profunde**

Smiley și Gina Pistol, care formează un cuplu stabil de mai bine de șapte ani, au acum un nou membru în familie, la aproape doi ani după nașterea fetiței lor, Josephine. Cei doi artiști nu doar că au o relație personală puternică, dar și colaborează îndeaproape în proiecte muzicale și TV, ceea ce le întărește poziția în industria de divertisment din România.

Recent, Smiley a vorbit cu sinceritate despre fericirea și planurile sale de viitor în calitate de tată, subliniind importanța unei familii fericite și unite. Artistul a împărtășit gândurile sale despre cum a fost să devină tată și despre dorința sa de a se căsători cu Gina și de a adăuga un nou membru familiei, dacă vor avea ocazia.

**Interviu cu Smiley despre paternitate și planuri de viitor**

**Reporter:** Cum s-au schimbat lucrurile pentru tine de când ai devenit tată?

**Smiley:** Mă simt mult mai împlinit. Nu știu dacă sunt mai matur, dar totul are acum un sens și o importanță mai mare. Bucuria este enormă, iar sănătatea și timpul petrecut cu familia mea sunt cele mai importante pentru mine.

**Reporter:** Josephine este mai apropiată de tine sau de Gina?

**Smiley:** Ca orice copil mic, este foarte atașată de mamă, dar începe să își petreacă mai mult timp și cu mine.

**Reporter:** Ce a spus prima dată, “mama” sau “tata”?

**Smiley:** Cred că a zis “tata”, dar nu sunt complet sigur. E posibil să mă înșel.

**Reporter:** Care a fost cel mai dificil moment pentru tine ca tată?

**Smiley:** Cel mai greu a fost perioada în care am trecut de la alăptare la hrana solidă. A fost o perioadă complicată, mai ales că Josephine a avut și o mică răceală. Dar, în general, nu mi s-a părut nimic prea greu, consider că toate acestea fac parte din proces și sunt importante pentru întărirea relației părinte-copil.

**Reporter:** Josephine îți moștenește talentul? Cântă sau dansează?

**Smiley:** Nu cântă neapărat melodiile mele, dar își dezvoltă gusturi muzicale proprii și are playlist-uri pentru diferite momente ale zilei. Se distrează cântând și dansând, și, în general, mi se pare un copil minunat, chiar dacă fiecare părinte își laudă copilul.

**Reporter:** Vă doriți încă un copil?

**Smiley:** Suntem foarte fericiți cu venirea lui Josephine și ne simțim binecuvântați. Dacă vom simți că mai merităm un alt copil, îl vom primi cu toată dragostea.