Descoperirea uimitoare a unui bucureștean intr-o roșie cumpărată din piață: Ce a găsit când a tăiat-o acasă

Un bucureștean a avut o experiență extrem de neplăcută după ce a cumpărat un kilogram de roșii din piața Obor. Acesta a fost șocat de ceea ce a descoperit când a ajuns acasă și a tăiat una dintre roșii.

Bărbatul a plătit 6 lei pentru un kilogram de roșii, care păreau frumoase și delicioase la prima vedere. Însă, surpriza neplăcută a venit atunci când a tăiat roșia și a găsit în interior fire verzi, asemănătoare unor rădăcini, și un miros neplăcut l-a izbit. Dezgustat, bucureșteanul s-a întors la piață pentru a-l confrunta pe vânzător, dar nu a mai găsit pe nimeni. Drept urmare, și-a vărsat frustrarea pe internet.

Într-o postare pe un grup al legumicultorilor, bărbatul și-a exprimat indignarea: „Ne omo.râți cu zile ca să faceți bani. De unde aveți roșii coapte când afară plouă de rupe, frig a fost până de curând și soare mai deloc? Cu ce le stropiți? Foarte normal ar fi ca cel care vinde roșii în piață sau orice altceva să aibă trecut pe lângă certificatul de producător și cu ce a stropit și tratat plantele.

Nimeni, niciodată nu îi verifică pe fermierii ăștia. Nenorocirile astea de stropesc ei sunt la liber, le poate cumpăra și un copil. Vă văd pe grupul acesta cum vă întrebați unul pe celălalt cum se combină soluțiile, câtă apă să puneți.

Păi, de unde știți voi? Lucrul acesta trebuie să-l facă un specialist, nu voi. De unde știți gramaj, cantitate? Unul spune ceva, altul altceva. Și noi mâncăm. Ne om.orâți, băi, ne omo.râți. Faceți experimente pe noi”, a scris bărbatul pe un grup al legumicultorilor.