Mama lui Pepe a vorbit fără perdea despre relația cu Yasmine Ody. Ce spune Tatiana Pascu despre nora sa?

Mama lui Pepe, Tatiana Pascu, a făcut câteva declarații deschise despre relația sa cu nora sa, Yasmine Ody. Cum își vede Tatiana Pascu nora și ce părere are despre fericirea fiului său?

Pepe, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a reușit să-și construiască o carieră remarcabilă și să câștige inima multor fani. Pe lângă succesul profesional, artistul trăiește și o poveste de dragoste împlinită alături de Yasmine Ody, cu care s-a căsătorit la începutul lunii iunie.

Cei doi sunt extrem de fericiți și acest lucru este evident și pentru familia lui Pepe. Mama artistului, Tatiana Pascu, a împărtășit impresiile sale despre Yasmine, descriind-o ca fiind o noră excelentă și exprimându-și bucuria că fiul ei a găsit iubirea adevărată.

„Îmi doresc ca fiul meu să fie fericit, să se bucure de copii și să fie împlinit sufletește. Sunt recunoscătoare că a găsit pe cineva care îi aduce atât de multă fericire. Yasmine este o persoană minunată!” a declarat Tatiana Pascu, conform Viva.ro.

Pepe și familia sa trăiesc momente frumoase împreună, iar mama artistului este de asemenea încântată de nepoții săi. Tatiana Pascu se bucură de fiecare zi alături de nepoții săi, descriindu-i cu multă căldură și afecțiune.

„Am o fată și trei băieți care mi-au dăruit nepoți. Îi iubesc enorm pe toți, dar pe Maria, fiind prima mea nepoată, am un sentiment special. Pe Rosa o iubesc și mai mult, iar Pepe Jr. este cu adevărat un dar pentru mine. Toți îmi aduc o fericire imensă!” a adăugat Tatiana Pascu, conform sursei citate.

Pentru mai multe detalii despre nunta lui Pepe și Yasmine, dar și despre alte subiecte interesante, rămâneți conectați!