Culiță Sterp a stat până acum desparte de conflictul dintre mama Geta și iubita lui, Daniela Iliescu. De data aceasta, însă, nu

În familia lui Culiță Sterp s-au ivit tensiuni după ce mama Geta a făcut publice, în cadrul unei emisiuni live la PRO TV, acuzații grave despre fiul ei, sugerând că acesta își înșală viitoarea soție.

Reacția logodnicei artistului a fost una negativă, lăsând să se înțeleagă că relația dintre ea și mama Geta nu a fost niciodată una foarte apropiată. Într-o intervenție pe podcastul Fiță cu Adiță, Culiță Sterp a adresat un apel către mama Geta și Daniela Iliescu, rugându-le să-și depășească divergențele.

În urma declarațiilor mamei Geta, relația dintre logodnica lui Culiță și viitoarea sa soacră a fost afectată și mai mult. Mama Geta a mai afirmat și anterior că Daniela se comportă arogant și se consideră superioară familiei.

Culiță Sterp a cerut celor două femei să facă un efort pentru a menține o relație decentă, explicând că, în cei cinci ani de relație cu Daniela, nu a avut niciodată probleme legate de socrii săi, subliniind că nu a fost deranjat niciodată de comentarii sau comportamente neplăcute din partea acestora.

Conflictele între mama Geta și Daniela Iliescu au început după ce mama Geta a făcut acuzații în direct la PRO TV, afirmând că fiul său nu este de încredere în relația sa. Aceasta a fost confirmată de Daniela Iliescu, care a răspuns dur la acuzațiile aduse de mama Geta, subliniind că nu așteaptă prea multe de la oamenii care nu au dovedit niciodată un comportament respectuos.