Decizia luată de Eva Măruță după ce a devenit actriță la doar opt ani. Vrea să calce pe urmele mamei ei celebre: ”Abia aștept”

Decizia luată de Eva Măruță la vârsta de opt ani: Urmează pașii mamei sale celebre și își anunță lansarea unei melodii

Eva Măruță, în vârstă de doar opt ani, a impresionat publicul cu debutul său în actorie. Recent, în cadrul premierei filmului „Tati part time”, o comedie românească apreciată, Eva a strălucit alături de familia sa, Andra și Cătălin Măruță, celebrele personalități din showbizul românesc.

În ciuda succesului ei inițial, Eva nu a fost lipsită de critici. Cătălin Măruță a răspuns public acestor comentarii negative, subliniind importanța susținerii și protejării copiilor de atacurile răutăcioase. „Îmi pare rău că există critici care pot influența negativ încrederea de sine a copiilor. Ca părinți și oameni, trebuie să ne sprijinim și să încurajăm în mod constructiv”, a declarat Cătălin Măruță.

Încă de la debutul său, Eva și-a exprimat dorința de a continua pe drumul ales, urmând exemplul mamei sale. Cu mai multă încredere după succesul filmului, Eva a decis să lanseze prima sa piesă muzicală, intitulată „Praf de Stele”. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe Instagram, unde a oferit și un teaser al versurilor.

Eva va colabora cu Andra și What’s UP pentru această piesă, și așteaptă cu nerăbdare să își împărtășească realizările muzicale cu fanii săi. Premiera videoclipului este programată pentru 30 iulie, iar așteptările sunt mari pentru succesul său.