Gabriela Cristea, dată afară printr-un mesaj: „Conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”

Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost concediată de Kanal D printr-un mesaj text, o experiență pe care a descris-o drept umilitoare. Deși astăzi este bine cunoscută în televiziune, cariera sa nu a fost lipsită de provocări. Între 2007 și 2018, Gabriela a colaborat cu Kanal D timp de aproape 11 ani, perioada în care a fost prezentatoare a unor emisiuni de succes.

În 2012, după mai bine de cinci ani de muncă intensă, Gabriela a fost notificată de concediere printr-un simplu SMS din partea conducerii postului. Această veste a venit după succesul considerabil al emisiunii „Noră pentru mama”, cunoscută și sub numele de „Mireasă pentru fiul meu” la Antena 1. Decizia de a o înlocui a fost neașteptată și dureroasă pentru Gabriela.

Într-un interviu din acea perioadă, Gabriela Cristea a spus: „După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin.”

Cu toate acestea, Gabriela a reușit să depășească acest obstacol. În 2013, a revenit la Kanal D cu emisiunea „Te vreau lângă mine”, un format care fusese difuzat anterior cu Niculina Stoican și Viorica de la Clejani. Colaborarea ei cu Kanal D a continuat până în 2018, când a decis să se alăture Antenei 1, unde a prezentat „Mireasa – Capriciile Iubirii” și a avut parte de succes.

În 2023, Gabriela a continuat să impresioneze cu „Mireasa – Măștile Iubirii”, un mix inedit între formatele „Mireasa” (Antena 1) și „Mireasa – Capriciile Iubirii” (Antena Stars). De asemenea, a revenit în 2018 la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, cu care a debutat la Antena Stars.

Într-un interviu recent, Gabriela a reflectat asupra momentului concedierii de la Kanal D, recunoscând că a fost o provocare majoră, dar și un moment care a contribuit la forța și perseverența ei profesională.