Cătălin Scărlătescu, noi dezvăluiri scandaloase despre ce se întâmpla la filmările pentru Chefi la cuțite. Ce acuzații aduce producătorilor

Au apărut informații noi despre colaborarea dintre chef Cătălin Scărlătescu și echipa de producție a emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Chef Scărlătescu a oferit detalii suplimentare și a discutat despre conflictele ce au avut loc între el și producătoarea show-ului înainte de încheierea colaborării lor.

Se pare că, în contextul unui litigiu în curs între Antena Group și cei trei foști jurați ai emisiunii, chef Scărlătescu a declarat că el și colegii săi au comunicat televiziunii că preferă să participe la un singur sezon pe an. Această cerere a fost însă ignorată, conform unor surse de presă. În timpul perioadei de filmare a battle-urilor, chef-ul a avut divergențe cu producătoarea Mona Segall.

Potrivit lui Scărlătescu, Mona Segall i-ar fi reproșat că nu își îndeplinește sarcinile așa cum se aștepta de la el. Chef-ul a menționat că nu a putut lucra cu entuziasm din cauza echipei alese, cu care nu a reușit să creeze o conexiune. Scărlătescu a subliniat că selecția concurenților nu a fost în responsabilitatea lui, așa cum ar fi putut să creadă publicul.

„În majoritatea timpului, îmi spuneau în cască”, a declarat Scărlătescu în cadrul interviului.

„Când vorbesc despre mâncare, poți să-mi spui în cască ce vrei, dar eu îmi voi exprima opinia. În general, am avut libertate de exprimare. Interviurile de la începutul emisiunii erau pregătite, dar în rest aveam libertate”, a adăugat el.

Cu câteva zile înainte de începerea noului sezon, Roxana Paulică, producătoarea executivă a emisiunii, a lansat critici la adresa celor trei chefi care au părăsit show-ul. Chef Scărlătescu a răspuns acestor acuzații, subliniind că aspectele financiare nu au fost un motiv de dispute.

„Dacă aș fi fost interesat de bani, aș fi privit conturile Antenei 1 și aș fi văzut cât au câștigat ei și nu noi, care am primit suma corespunzătoare. Chiar nu a fost vorba de bani. Roxana Paulică a câștigat și mai puțin decât noi. Nu am discutat despre bani pentru ultima parte a colaborării noastre”, a declarat chef Scărlătescu pentru FANATIK.

În ceea ce privește motivul plecării sale, chef Scărlătescu a explicat că echipa s-a destrămat atunci când au solicitat să participe doar la un sezon pe an din cauza oboselii. „Nu am nimic de reproșat. Ei nu au înțeles și am decis să ne retragem”, a adăugat chef Scărlătescu.