Toți știau că motivul pentru care anunța că se retrage din televiziune este fetița ei, dar acum a ieșit la iveală adevărul despre decizia Ginei Pistol

La începutul acestui an, Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune, fiind înlocuită de Irina Fodor în emisiunile „America Express” și „Chefi la cuțite”. Decizia a fost motivată de dorința de a petrece mai mult timp alături de fiica ei, dar și de experiențele dificile cu burnout-ul.

Deși nu este încă pregătită să revină pe micile ecrane și este în proces de recuperare, Gina a lăsat să se înțeleagă că a primit oferte de colaborare. Într-un interviu recent, Gina a povestit despre sprijinul emoțional primit de la soțul ei, Smiley, care a fost alături de ea în această perioadă dificilă. Gina nu a putut să își stăpânească emoțiile atunci când l-a menționat în podcastul lui Damian Drăghici.

**Gina Pistol și Smiley** și-au oficializat căsătoria în primăvară, după șapte ani de relație. Decizia de a lua o pauză din televiziune a venit pe fondul unor probleme de sănătate fizică și psihică, dar Gina a beneficiat de tot sprijinul soțului ei. În podcastul lui Damian Drăghici, Gina a fost vizibil emoționată când a vorbit despre Smiley, recunoscând impactul pozitiv pe care l-a avut asupra ei.

În timpul interviului, Gina a discutat și despre provocările pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor pentru „Chefi la cuțite” și „America Express”. Ea a dezvăluit că se confrunta cu atacuri de panică și epuizare, dar a fost nevoită să își ascundă emoțiile în timpul filmărilor. În prezent, Gina urmează terapie pentru a face față acestor experiențe și își împărtășește acum emoțiile pe care nu le-a putut exprima anterior.

„Am avut atacuri de panică, fără să știu exact ce sunt. Acestea au apărut din cauza epuizării și a diverselor probleme personale. Când intram în platou, trebuia să fiu perfectă, deși era foarte greu să îmi controlez emoțiile. Acum, fac terapie și încerc să îmi înțeleg și să îmbrățișez toate stările pe care nu am avut voie să le trăiesc atunci”, a spus Gina.