A fost ani de zile una dintre cele mai frumoase femei din România și a avut o relație cu un bărbat faimos, idolul a mii de femei

### Florin Piersic: Un Actor Renumit și un Seducător Talentat

Florin Piersic, renumitul actor român, și-a păstrat întotdeauna viața privată departe de ochii curioși, dar reputația sa de seducător talentat nu a putut fi ascunsă. De-a lungul anilor, el a avut trei căsătorii notabile și numeroase relații amoroase, unele dintre ele fiind controversate.

#### Prima Căsătorie: Tatiana Iekel

Prima soție a lui Florin Piersic a fost Tatiana Iekel, cu care a avut primul său fiu, Florin Piersic Jr. Relația lor a fost marcată de începuturile carierei sale actoricești și de provocările vieții de familie.

#### A Doua Căsătorie: Anna Szeles

În 1985, Piersic s-a căsătorit cu actrița Anna Szeles, cu care a avut un fiu numit Daniel Piersic, în prezent în vârstă de 41 de ani. Anna Szeles, acum în vârstă de 78 de ani, a fost a doua sa soție și s-a stabilit în Ungaria de mulți ani. Relația lor a fost complicată de distanță, Anna rămânând la Teatrul Maghiar din Cluj, în timp ce Florin Piersic era activ la București.

„La filmul ‘Vârsta Dragostei’, l-am cunoscut pe Florin Piersic. Nu am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici. Părinții lui m-au primit cu atâta dragoste. Părinţii lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani”, a declarat Anna Szeles, potrivit libertatea.ro.

#### A Treia Căsătorie: Anna Torok

În 1993, Florin Piersic s-a căsătorit pentru a treia oară, de această dată cu contabila Anna Torok. Întoarsă în România, Anna Szeles a dezvăluit detalii despre mariajul lor, povestind despre cum s-au îndrăgostit și motivele care i-au condus la divorț după 10 ani de căsătorie.

„Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soție mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: ‘Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!’,” a mai spus Anna Szeles.

#### Relații Extraconjugale și Controverse

Printre multiplele sale relații extraconjugale, una notabilă a fost cu Gabriela Werner, o actriță mult mai tânără decât el. Aceștia au devenit iubiți în 1974, în timp ce Piersic era încă căsătorit cu Tatiana Iekel. Relația lor a durat până în 1983, perioadă în care actorul era deja căsătorit cu a doua sa soție, Anna Szeles.

Gabriela Werner a explicat motivele care au condus la despărțirea lor: „Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam.”

### Concluzie

Florin Piersic a avut o viață amoroasă tumultoasă și plină de provocări. Deși a fost un actor talentat și apreciat, relațiile sale au fost marcate de infidelități și controverse. În ciuda acestora, a reușit să păstreze legături importante cu toți cei implicați, reflectând complexitatea și pasiunea care au caracterizat viața sa personală și profesională.