Gabriela Cristea recunoaște că a înșelat… Tavi Clonda s-a gândit la divorț? ”A fost cea mai grea lună din viața mea…

Gabriela Cristea a făcut o mărturisire surprinzătoare despre trecutul său amoros, recunoscând că a avut o aventură. Prezentatoarea a descris această perioadă ca fiind una dintre cele mai dificile din viața sa, deoarece trebuia să se împartă între doi bărbați. Chiar dacă acum este căsătorită și are două fetițe adorabile, trecutul său amoros a fost destul de agitat.

### Gabriela Cristea și perioada dificilă a infidelității

Gabriela Cristea a recunoscut că nu a fost fără cusur și că a avut o scurtă perioadă în care a fost infidelă. Ea a mărturisit că această experiență a fost extrem de dificilă și epuizantă.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: ‘Stop! Până aici’”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune.

### Impactul asupra relației cu Tavi Clonda

Soțul său, Tavi Clonda, a fost și el afectat de diversele încercări din relația lor. Deși acum sunt fericiți și au două fetițe superbe, relația lor nu a fost întotdeauna lipsită de probleme. Tavi Clonda a admis că nu există întotdeauna armonie totală în căsnicia lor și că au avut momente dificile.

El a dezvăluit într-o emisiune că el și Gabriela au trecut printr-o perioadă de tăcere totală, chiar înainte de ziua sa de naștere. Motivul supărării a rămas un mister, dar ceva l-a afectat profund pe artist.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi Clonda.

### Adaptarea la viața de părinți

Tavi Clonda a vorbit despre cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți. Deși copiii le-au adus multă împlinire, ei recunosc că unele lucruri s-au schimbat în cuplu. „Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele”, a spus Tavi Clonda.

El a explicat că în familia lor, copiii sunt copii, iar soțul este soț, și că s-au obișnuit să aibă grijă de fetițe și să-și împartă sarcinile astfel încât relația lor de cuplu să nu fie afectată.

### Concluzie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut prin momente dificile, dar au reușit să depășească provocările și să mențină o relație solidă. Aventurile și infidelitățile din trecut au fost recunoscute și asumate, ceea ce a contribuit la maturizarea și consolidarea relației lor actuale. Cu toate provocările întâmpinate, cei doi au reușit să își construiască o familie frumoasă și să își găsească echilibrul între viața de cuplu și responsabilitățile de părinți.