Misha dezvăluie adevărul despre relația cu Connect-R: “De câțiva ani chiar…”

Misha și Connect-R au avut o relație de iubire frumoasă, iar familia lor s-a completat cu nașterea fiicei lor, Maya. Totuși, la un moment dat, relația lor a început să se deterioreze și, în 2018, după cinci ani de căsnicie, au decis să se despartă.

Chiar și așa, de dragul fiicei lor, au menținut relații amiabile și au rămas foarte apropiați. Această apropiere a stârnit curiozitatea fanilor, întrebându-se dacă o împăcare ar fi posibilă în viitor. Iată ce a declarat artista despre aceste speculații!

În cartea sa, Connect-R a mărturisit că și-a înșelat în mod repetat fosta soție. Misha și-a abandonat cariera pentru a se dedica familiei, dar infidelitățile lui Connect-R au dus la destrămarea căsniciei lor. Cu toate acestea, cei doi au reușit să își lase orgoliile deoparte și să mențină o relație cordială pentru binele fiicei lor.

### Recent, Misha a făcut declarații despre relația ei cu Connect-R

În ciuda speculațiilor iscate de imagini controversate postate de Connect-R, în care Misha era surprinsă aranjându-i părul fiicei lor pe fundalul unei melodii cu versuri subtile, Misha a clarificat situația pe Instagram.

Ea a subliniat că, deși au avut o căsnicie frumoasă cât timp lucrurile au mers bine între ei, acum relația lor este doar de prietenie pentru binele fiicei lor. Chiar și după divorț, cei doi au rămas în contact și se respectă reciproc.

“Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a anunțat Misha pe pagina sa de Instagram.

### Declarațiile lui Connect-R

Connect-R a fost sincer în declarațiile sale despre greșelile sale pe care a recunoscut că le-a făcut și care au contribuit la eșecul căsniciei lor.

“Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…” a povestit artistul.

### Concluzie

În concluzie, Misha și Connect-R au reușit să își gestioneze relația într-un mod matur și responsabil pentru binele fiicei lor. Deși zvonurile despre o posibilă împăcare continuă să apară, cei doi au clarificat că relația lor actuală este una de prietenie și respect reciproc, centrată pe bunăstarea Mayei.