Andreea Bălan a dat vestea despre copil! Ea și Victor Cornea s-au decis, în sfârșit, în privința familiei lor

Andreea Bălan a discutat recent despre planurile ei de a extinde familia alături de Victor Cornea. Cei doi parteneri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt tot mai apropiați. În acest context, au fost curioși mulți dacă artista și sportivul iau în calcul să devină părinți din nou.

Andreea a explicat deschis că are deja două fiice, în timp ce Victor este tatăl unui băiețel. Din acest motiv, ea consideră că familia lor este completă în acest moment. „Am decis că nu ne dorim să mai avem copii. El are un băiețel de 11 ani, eu am două fetițe.

Având în vedere că Victor va fi pe drumuri pentru următorii 10 ani, un alt copil nu este necesar. Și nici eu nu mai doresc. E dificil să crești doi copii, cu toate costurile și provocările implicate. Luca, băiețelul lui, vine frecvent la noi,” a declarat Andreea Bălan pentru un canal de televiziune.

În ceea ce privește căsătoria cu Victor Cornea, Andreea a menționat că nici ea, nici partenerul său nu consideră că acest aspect este deosebit de important în prezent. „Încă nu ne-am căsătorit. Abia am obținut certificatul de divorț, și am nevoie de timp pentru a respira. Nu cred că acesta este aspectul esențial…

Cel mai frumos sentiment este iubirea. Ne dorim cu toții să trăim iubirea adevărată. Prin experiențele noastre, învățăm să ne iubim pe noi înșine, iar apoi atragem iubirea adevărată în viețile noastre. Trăiesc acum o iubire curată, profundă și fără greutate,” a mai adăugat artista.