Alexandru Ciucu radiază de fericire în plin divorț de Alina Sorescu! A ținut secret totul până acum!

Alexandru Ciucu a adus vești importante după doi ani de la despărțirea de Alina Sorescu.

Deși procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă, cei doi fiind în litigiu pentru programul de vizitare al fiicelor lor, Alexandru Ciucu a surprins cu vești neașteptate. În ciuda provocărilor din viața personală, designerul de modă rămâne focusat pe cariera sa, fiind extrem de mândru de realizările recente.

În prezent, Alexandru Ciucu lucrează la o nouă colecție pentru femei care a stârnit deja entuziasmul în rândul celor care au avut ocazia să o vadă înainte de lansare.

„Lucrez la o colecție de damă, care reprezintă următorul pas în dezvoltarea mea profesională. Este un proiect la care visez de ceva vreme și, deși a durat să o finalizez, sunt foarte fericit cu rezultatul. Colecția nu a fost lansată oficial încă, dar este aproape complet vândută, deoarece piesele au fost achiziționate înainte de lansare de cliente care le-au văzut și au fost interesate”, a declarat Alexandru Ciucu, conform Ciao.ro.

Alexandru Ciucu, un tată dedicat, este foarte implicat în creșterea și educația celor două fiice ale sale, Carolina și Raisa. Designerul se asigură că este pregătit pentru orice situație, având mereu cu el un rucsac plin cu medicamente pentru copii atunci când călătorește cu ele.

„Suntem întotdeauna pregătiți. Am un rucsac special cu medicamente pentru fetițe. Deși am avut nevoie de ele doar o singură dată în mai multe călătorii, atunci când Carolina a avut febră, am fost mulțumit că am avut tot ce îmi trebuia. De exemplu, la Legoland, Carolina a avut nevoie de antitermic din cauza unei infecții virale, iar Raisa a avut simptome similare pe drum înapoi”, a povestit Alexandru Ciucu într-un interviu pentru un post TV.