Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primele declarații despre copil. Sunt mai fericiţi ca niciodată

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au anunțat că își doresc să devină părinți în curând. Recent, cei doi s-au căsătorit într-un cadru spectaculos, la începutul lunii iunie. Daniel Pavel, cunoscut din emisiunea Survivor, are deja un fiu, Antoniu, care studiază în Austria.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au căsătorit după finalul sezonului Survivor All Stars, într-o ceremonie deosebită, la care au participat mai mulți invitați. Ei au exprimat dorința de a avea un copil împreună. Ana Maria a menționat că își doresc foarte mult o fetiță, astfel încât Antoniu să aibă o surioară.

„Ne dorim foarte mult un copil, ideal o fetiță, pentru ca Daniel să aibă o surioară. Suntem foarte entuziasmați și sperăm să reușim în curând. Dacă va fi băiețel, ne vom bucura la fel de mult. Dacă nu va fi fetiță, nu vom mai încerca”, a spus Ana Maria Pop.

După căsătorie, cei doi au plecat împreună în Republica Dominicană pentru filmările emisiunii Survivor. Ana Maria a recunoscut că această experiență le-a întărit relația. „A fost o provocare să renunț la rutina zilnică și să plec într-o aventură atât de mare, dar cred că a fost esențial pentru consolidarea relației noastre”, a declarat ea.

Daniel Pavel a descris nunta ca fiind cea mai mare „nebunie” din viața sa. „A fost un an plin de emoții și organizare pentru acest eveniment. Este o experiență unică pentru mine și cred că va rămâne una dintre cele mai importante amintiri”, a adăugat el.