Bianca Drăgușanu, reproșurile dure la adresa lui Victor Slav: “E foarte relaxat că am eu tot și îi ofer eu o viață bună

Bianca Drăgușanu a dezvăluit recent câteva detalii legate de Victor Slav, tatăl fiicei sale, Sofia. Conform spuselor sale, Victor nu ar demonstra aceeași grijă și implicare față de Sofia așa cum o face Gabi Bădălău cu copiii săi. Bianca a recunoscut că ar fi preferat o mai mare implicare din partea lui Victor.

Într-un interviu acordat podcast-ului moderat de Bursucu, Bianca a discutat despre relația actuală cu Victor Slav și despre modul în care acesta se ocupă de fiica lor.

Bianca a subliniat că, deși Victor este un om bun și iubitor, așa cum i-a spus și fiicei lor, ea și-ar fi dorit mai multă implicare din partea lui. În contrast, Bianca a lăudat modul în care Gabi Bădălău se dedică copiilor săi, menționând că Gabi este un tată foarte prezent și grijuliu, aspecte pe care le-ar fi dorit și din partea lui Victor.

“Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel de implicat ca Gabi. Gabi își sună copiii, se preocupă de ei, cumpără hăinuțe și se implică activ în viața lor. În cazul lui Victor, implicarea nu este la același nivel,” a declarat Bianca în cadrul podcast-ului.