Eva Măruță debutează în muzică: Fiica Andrei lansează prima ei melodie! După succesul din “Tati part-time”, urmează pașii mamei

Eva Măruță începe o nouă aventură muzicală! După succesul filmului „Tati part-time”, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță se pregătește să își facă debutul pe scena muzicală. Noua ei piesă, „Praf De Stele”, promite să emoționeze publicul, datorită versurilor profunde și pline de sens.

Citește și: Ce câștiguri are Eva Măruță la doar nouă ani. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță câștigă mai mult decât majoritatea românilor cu locuri de muncă.

Eva Măruță lansează piesa „Praf De Stele”
„În fiecare seară, mama mea/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ În fiecare seară, mama mea/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Ți-a zis mama:/ «Fata mea, sunt aici! Nu te teme!/ Și pe soare, și-n furtună ce-aduce probleme/

Tu visează, e momentul să faci tot ce-ți dorești/ Să nu le pui la suflet pe toate când greșești/ Cu timpul o să crești/ Viața, recunosc, mai doare/ Deschide aripile, sufletul să zboare/ Să facă ce-ți dorește/ Ce iubește/ Când caută, găsește»”, sunt doar câteva dintre versurile piesei „Praf De Stele”.

Eva Măruță a anunțat pe Instagram că este nerăbdătoare să împărtășească piesa și videoclipul cu fanii ei, menționând că melodia va fi interpretată alături de mama sa, Andra, și un invitat special.

„Sunt foarte entuziasmată să vă prezint piesa și videoclipul! Melodia va fi interpretată împreună cu Andra și un invitat special. Credeți că știți cine este?”, a scris Eva Măruță pe contul ei de Instagram.