Cât a muncit Sebastian Dobrincu pentru visul lui și cum a ajuns la succes

Sebastian Dobrincu, un antreprenor de succes în vârstă de 25 de ani, este un exemplu de perseverență și dedicație. Deși acum se bucură de realizări remarcabile, parcursul său nu a fost întotdeauna simplu. De mic copil, Sebastian a lucrat din greu pentru a-și construi cariera. A început să câștige primii bani la doar 11 ani și, la 14 ani, a modificat CNP-ul pentru a putea lucra legal, având o pasiune profundă pentru afaceri, așa cum a relatat România TV. Spre deosebire de alți copii de vârsta lui, care se bucurau de joacă sau de jucării, el a investit într-un iPhone, care i-a permis să înceapă dezvoltarea de aplicații mobile.

Într-un interviu, Sebastian a menționat: „Prima mea investiție a fost un iPhone. Eram extrem de entuziast de aplicațiile mobile și mi s-a părut fascinant că pot avea aceleași funcționalități ca pe ecranul unui computer, dar într-un telefon. Așa că am cumpărat iPhone-ul pentru a începe să dezvolt aplicații și am realizat venituri semnificative din acestea.”

Drumul său spre succes a fost marcat de muncă și dedicare. Astăzi, Sebastian Dobrincu are afaceri evaluate la milioane de dolari și a decis să își dezvolte proiectele în Statele Unite ale Americii. De asemenea, a reușit să capteze atenția internațională încă de la 15 ani, când o companie germană l-a contactat pentru a dezvolta o aplicație mobilă.

Sebastian povestește: „La 14-15 ani, am fost contactat de un start-up german care avea echipa de dezvoltare în România și era interesat să angajeze un software developer pentru o aplicație mobilă. Deși lucrasem online cu clienți din întreaga lume, era prima dată când trebuia să mă întâlnesc cu ei față în față. Am vrut să fac o impresie bună, așa că mi-am cumpărat ochelari cu ramă transparentă și am purtat un sacou de la banchetul de clasa a opta. Deși am încercat să ascund vârsta, era evident că eram încă un copil.”