Cu ce se ocupă acum Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat „Românii au talent”. Viața lui s-a schimbat total

Radu Palaniță, fost mecanic auto și câștigător al emisiunii „Românii au talent” din 2020, a devenit cunoscut datorită vocii sale impresionante. După ce a primit aprecieri deosebite din partea lui Florin Călinescu și a câștigat competiția, cariera sa a evoluat semnificativ, iar acum își trăiește visul cântând din pasiune.

În prezent, Radu Palaniță a făcut tranziția de la mecanic auto la artist profesionist și continuă să-și încânte fanii atât prin intermediul rețelelor sociale, cât și pe scena concertelor. Postările sale de pe Facebook sunt pline de videoclipuri în care interpretează melodii, demonstrând că muzica rămâne prioritatea sa.

De asemenea, Radu Palaniță este activ pe scena muzicală, fiind solicitat pentru evenimente precum nunți, botezuri și petreceri private. Transformarea sa profesională a fost însoțită și de succesul personal, deoarece și-a găsit sufletul pereche. Într-un interviu recent, el a dezvăluit că este într-o relație fericită și plănuiește să își ceară iubita în căsătorie.

„În prezent, sunt într-o relație minunată și am intenția să o cer de soție. Suntem împreună din iulie anul trecut și mă ocupă cu tot ce am nevoie. Am cunoscut-o în Brașov, unde a fost dragoste la prima vedere. Ne-am întâlnit pe Facebook și am avut o chimie instantanee”, a spus Radu Palaniță.