Prima imagine cu chipul lui Ares, fiul lui Sese și al Giovanei. Cum a fost surprins bebelușul alături de surioara lui

Giovana a împărtășit recent primele imagini cu fața fiului ei și al lui Sese, surprinzându-i pe fanii lor cu fotografii adorabile ale celor doi copii. În postările sale, micuțul Ares apare alături de surioara lui, Hurrem Selina, și fanii sunt încântați de cum se înțeleg cei doi frați.

Fotografia de debut cu Ares, fiul lui Sese și al Giovanei, îl arată pe bebeluș în compania surorii sale. Micuța Hurrem Selina pare să fie extrem de atașată de fratele ei și arată o afecțiune deosebită față de acesta.

Pentru mai multe actualizări și momente speciale, urmăriți emisiunile preferate pe Antena 1 și AntenaPLAY, inclusiv noi episoade din Insula Iubirii și premiera sezonului Splash! Vedete la apă.

În ceea ce privește familia Seserman, Sese și Giovana au devenit părinți pentru a doua oară pe 25 iunie 2024, când a venit pe lume Ares. Câștigătorii sezonului 5 al emisiunii „Mireasa” sunt extrem de fericiți și au împărtășit bucuria lor cu fanii. Sese a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, exprimându-și recunoștința pentru familie și dragostea sa pentru Giovana.

Giovana a menționat cât de mult contează suportul lui Sese în creșterea copiilor și a subliniat cât de mult apreciază ajutorul său. De asemenea, a vorbit despre planurile lor de a-și achiziționa o casă și despre provocările de a gestiona atât copii cât și responsabilitățile financiare.

Recent, Sese și Giovana au sărbătorit două ani de căsnicie, marcând momentul cu un mesaj emoționant în care Sese i-a transmis Giovanei iubirea și aprecierea sa, subliniind cât de mult înseamnă pentru el și familia lor.