Alina Pușcaș nu a fost la înmormântarea tatălui ei. Motivul pentru care au rupt legătura, înainte ca bărbatul să se stingă din viață: „Am devenit străini”.

Alina Pușcaș a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza distanței emoționale de tatăl său. Recent, vedeta a împărtășit detalii dureroase despre această relație complexă.

Astăzi, Alina Pușcaș se numără printre cele mai cunoscute și apreciate personalități din România. Cu o carieră de succes în actorie și televiziune, a reușit să strângă o mulțime de fani. Pe lângă realizările profesionale, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Stoenescu și este mama a trei copii.

Totuși, parcursul ei nu a fost lipsit de provocări.

Alina Pușcaș a resimțit profund lipsa tatălui său, care nu a fost niciodată prezent în viața ei. În ciuda succesului și fericirii din prezent, Alina a avut parte de suferințe majore în trecut, atunci când părinții săi au decis să meargă pe drumuri separate. În mod special, ruptura dintre ea și tatăl său a avut un impact emoțional considerabil. După ce și-a format o nouă familie, tatăl Alinei a început să o vadă din ce în ce mai rar.

„În esență, nu tatăl meu a decis să ne despărțim; așa a stabilit legea la acea vreme. Din ce știu de la bunici și mătuși, el ar fi vrut să rămân cu el, dar legea nu i-a dat câștig de cauză. După ce a întemeiat o altă familie, relația noastră s-a răcit semnificativ. Am devenit aproape străini. Din păcate, am fost prinsă între doi adulți care nu mai găseau armonie, și am suferit din cauza asta. Totuși, consider că acest aspect a funcționat pentru mine ca un anti-exemplu în maturitate”, a dezvăluit Alina Pușcaș într-un interviu recent.

Alina Pușcaș

Alina Pușcaș crede că tatăl ei nu a dorit niciodată să construiască o relație reală cu ea. De exemplu, a aflat recent că acesta era instructor de schi alpin, dar nu a avut niciodată oportunitatea să învețe acest sport de la el, deși și-ar fi dorit foarte mult. În plus, tatăl ei a fost absent la multe dintre evenimentele importante din viața sa, inclusiv la absolvirea liceului. Aceasta absență a lăsat urme adânci în viața sa.

De asemenea, Alina Pușcaș a spus că a fost prezentă doar la priveghiul tatălui său, dar nu și la înmormântare.

„Am aflat cu surprindere că tatăl meu era profesor de schi alpin la Clubul Steaua. Mereu le spuneam bunicilor că îmi doresc să învăț să schiez, dar niciodată nu a venit din partea lui oferta de a mă învăța acest sport. Mi-ar fi plăcut să fi fost mai implicat în viața mea, să ne întâlnim, să ieșim la o înghețată… dar nu a fost cazul. Zi de zi eram la liceu, aproape de locul unde lucra, și totuși nu a venit niciodată să mă viziteze, nici măcar la festivitatea de absolvire. A fost, în cele din urmă, alegerea lui”, a mai adăugat actrița.