Aris Eram a împlinit 21 de ani. Ce surpriză de proporții a primit de la sora lui, Alexia Eram. Tânăra a transmis un mesaj emoționant în mediul online

Aris Eram a marcat o zi specială, împlinind 21 de ani. Fostul participant la “America Express” a avut parte de o surpriză impresionantă din partea familiei sale. Alexia Eram i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său, publicând un portret de familie pe rețelele sociale.

Astăzi, 24 iulie 2024, este o zi de sărbătoare în familia Eram. Aris, cunoscut din competiția “America Express,” își sărbătorește ziua de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani, iar sora sa, Alexia Eram, i-a transmis urări pline de afecțiune pe Instagram. Postarea ei a fost apreciată de peste 17.000 de utilizatori.

Alexia Eram, activă pe rețelele sociale, a dorit să împărtășească bucuria cu urmăritorii ei, anunțând că astăzi este ziua fratelui ei. Relația strânsă pe care o are cu Aris este bine cunoscută și reflectă conexiunea profundă dintre ei.

Alexia a organizat o petrecere de ziua lui Aris, alături de părinți, unde nu au lipsit tortul și tradiționalul „La mulți ani.” În plus, a postat un mesaj special pentru fratele ei pe Instagram: „La mulți ani fratelui meu mai mic care mă învață lucruri în fiecare zi. Îmi arată cum să am încredere în mine, să rezolv problemele cu calm și să prețuiesc fiecare moment. Aris este cel mai carismatic, amuzant și inteligent bărbat. Fii mereu tu însuți și trăiește viața la maximum! Te iubește sora ta mai mare! 24.07.2024.”

În timpul sezonului 6 al emisiunii „America Express,” Alexia și Aris au format o echipă de succes, demonstrând o relație fraternală puternică. După această experiență, legătura lor s-a întărit, având mai mult timp să se cunoască și să își consolideze relația. Alexia a menționat că aventura din America Express i-a adus mai aproape și le-a permis să se înțeleagă mai bine decât înainte.

Frații Eram au cucerit rapid inimile publicului cu personalitatea lor carismatică și determinarea de care au dat dovadă în competiție.