Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea despre relațiile intime cu soțul

## Monica Tatoiu despre bărbații din ziua de astăzi: Critici și Observații

Monica Tatoiu, o figură cunoscută în spațiul public românesc, a făcut recent declarații controversate și critice la adresa bărbaților din ziua de astăzi, vorbind despre un proces de “feminizare” pe care aceștia îl traversează, proces care nu este pe placul femeilor, în opinia sa. Tatoiu nu s-a sfiit să-l folosească drept exemplu chiar pe fiul său, despre care spune că simte nevoia să se laude pe rețelele sociale cu orice realizare a sa.

### Critici la adresa comportamentului masculin modern

Monica Tatoiu a avut un discurs ferm despre cum vede ea bărbații de astăzi, exprimându-și nemulțumirea față de anumite trăsături și comportamente pe care le observă la generațiile mai tinere.

> „Un bărbat trebuie să aibă păr pe el, să miroasă puțin a transpirație, să miroasă a taur, a mascul alfa. Bărbatul de azi e superficial, nu știe să iubească o femeie, pentru că nu l-a învățat maică-sa. Ori îs prea tandri și îs pămpălăi, ori îs prea macho, agresivi, iar femeilor nu le place una-două, hop pe ele. Trebuie să fie un echilibru. Aici îs femeile de vină.”

Tatoiu a continuat spunând că bărbații de azi sunt fie prea blânzi, fie prea agresivi, lipsindu-le un echilibru sănătos. Ea a criticat și tendința tinerilor de a se lăuda excesiv pe rețelele sociale.

> „Am văzut la generația lui fii-miu, că trebuie să se laude cu tot ce a realizat, ce a făcut cu mașina lui. Lasă-mă pe mine să-mi dau seama ce ai tu, ce ceas ai, ce haine ai pe tine, dacă îmi place de tine.”

### Despre apetitul sexual și relațiile după 60 de ani

Monica Tatoiu a vorbit deschis și despre viața ei sexuală, afirmând că, deși a ajuns la vârsta de 66 de ani, apetitul ei sexual nu s-a diminuat, ba chiar a crescut.

> „Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații.”

Tatoiu a subliniat că pentru ea, relația sexuală nu a fost niciodată doar despre sex, ci despre întreaga conexiune emoțională și fizică, inclusiv preludiul, îmbrățișările și tandrețea.

> „Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative.”

### Despre soțul ei și dragostea la prima vedere

Monica Tatoiu a vorbit și despre cum l-a ales pe actualul ei soț, explicând că a fost dragoste la prima vedere și că relația lor, care durează de peste 40 de ani, este încă plină de iubire și respect reciproc.

> „A fost dragoste la prima vedere, era frumos rău, acuma s-a îngrășat, face 70. Mie mi-au plăcut întotdeauna bărbații frumoși. Să fie înalt, suplu și mai cu burtă.”

### Concluzii și reflecții

Monica Tatoiu a oferit o perspectivă personală și directă asupra modului în care vede ea evoluția bărbaților și relațiile moderne. Cu critici acerbe dar și cu reflecții asupra propriei vieți și experiențe, Tatoiu a stârnit cu siguranță discuții și controverse, punând în lumină provocările și schimbările din dinamica relațiilor de astăzi.