Adevăratul motiv pentru care el și Adriana Bahmuțeanu au divorțat de 5 ori:

## Divorț neașteptat în showbizul românesc: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan își spun adio după un an și trei luni de căsnicie

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să se despartă după un an și trei luni de căsnicie. Vestea surprinzătoare a fost anunțată de prezentatoarea TV pe rețelele sociale, unde a explicat că, deși păreau un cuplu unit și păreau să se înțeleagă bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

### Anunțul oficial al despărțirii

Adriana Bahmuțeanu a făcut publică despărțirea pe pagina sa de Facebook, exprimându-și tristețea și regretul pentru finalul acestei povești de iubire. Ea a subliniat că, deși au decis să meargă pe drumuri separate, vor rămâne prieteni buni și se vor susține reciproc.

> „A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”

### Motivele despărțirii

Deși Adriana nu a dorit să divulge motivele exacte ale despărțirii, George Restivan a oferit câteva detalii care ar putea explica această decizie. Se pare că principalul motiv al separării a fost distanța și dificultățile cauzate de problemele de sănătate ale fiului lui George, care l-au obligat să plece în Statele Unite.

> „Am fost avertizați de nașa noastră, Carmen Harra, dar circumstanțele ne-au depășit. A trebuit să plec în Statele Unite pentru a mă ocupa de problemele de sănătate ale fiului meu, iar întoarcerea în România a devenit aproape imposibilă.”

### Dificultăți logistice și personale

Adriana Bahmuțeanu ar fi dorit să-l urmeze pe George în America, dar nu a reușit să obțină procură de la Silviu Prigoană pentru a pleca cu cei doi copii. Fiind o mamă devotată, Adriana nu a putut să se despartă de copii și să-i lase în țară. În plus, soacra vedetei a refuzat să se mute în România, ceea ce a complicat și mai mult situația.

### Reacțiile publicului și viitorul

Vestea despărțirii a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor și al apropiaților cuplului, care și-au exprimat susținerea și înțelegerea față de decizia lor. În ciuda despărțirii, Adriana și George au arătat că respectul și prietenia rămân pilonii de bază ai relației lor.

### Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

În contextul despărțirii, au apărut și speculații cu privire la o posibilă reconciliere între Adriana și fostul său soț, Silviu Prigoană. Adriana a menționat în trecut că s-a rugat pentru o reconciliere, dar deocamdată nu există informații concrete în acest sens.

> „Mă rog de el cu cerul și cu pământul.”

### Concluzie

Divorțul dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan marchează finalul unei perioade tumultuoase și pline de provocări. Deși despărțirea este dureroasă, ambii parteneri au arătat maturitate și respect în gestionarea acestei situații delicate. Fanii și apropiații lor le urează multă putere și succes în noile capitole ale vieții lor.