Dinu Maxer, primele declarații după ce Deea a spus, în glumă, care ar fi “condiția” ca ea să meargă la nunta lui cu Magdalena Chihaia

Dinu Maxer a reacționat la gluma ironică a Deei Maxer despre participarea la nunta sa cu Magdalena Chihaia!

Deea Maxer a stârnit controverse pe internet recent, când a fost întrebată de un fan dacă va fi prezentă la nunta lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia. Bruneta a răspuns cu o replică ironică despre condițiile pe care le-ar impune pentru a participa la evenimentul celor doi.

Recent, Deea a postat un clip pe rețelele sociale, în care arăta cum se relaxează în pauzele de la muncă. Printre comentarii, pe lângă mesajele de apreciere și like-uri, fanii au întrebat dacă va merge la nunta fostului partener. Deea a răspuns cu umor, spunând că ar participa, dar doar în calitate de MC, solicitând un onorariu de 2000 de euro.

Reacția sa a generat multă atenție în presă, iar jurnaliștii de la WOWbiz.ro au contactat pe Dinu Maxer pentru a afla cum vede el situația.

Dinu Maxer a declarat că fosta soție a sa, dar și fostul partener al Magdalenei Chihaia, nu vor fi invitați la nunta lor. El a explicat că nu doresc să aducă trecutul în prezentul lor și că preferă să păstreze un mediu armonios pentru copii.

Artistul a menționat că, deși nu au stabilit încă data nunții, nici Deea Maxer, nici fostul soț al Magdalenei nu vor fi invitați. “Este vorba despre a menține un climat liniștit pentru copii și a nu complica viitorul nostru cu conflicte din trecut,” a spus Dinu Maxer.

În prezent, Dinu și Magdalena se află pe litoralul românesc, unde îmbină muncă și relaxare. Cei doi prezintă spectacole la Mamaia și participă la diverse evenimente. Dinu Maxer a dezvăluit că, după vară, vor urma noi proiecte și că se concentrează pe activitățile curente și pe planificarea celor viitoare.

“În această vară, ne concentrăm pe spectacolele de la Mamaia și alte evenimente. Toamna va aduce noi oportunități, dar pentru moment, ne bucurăm de ceea ce avem și lucrăm la proiectele existente,” a adăugat Dinu.