Mai sunt câteva zile și va naște! Alina Ceușan face o mărturisire importantă legată de familia ei

Înainte de a deveni mamă, Alina Ceușan a împărtășit cum își organizează viața:

„Am un program extrem de bine structurat; tot ce nu este planificat nu se întâmplă. Încerc să îmi împart timpul între familie, afaceri și momentele petrecute individual cu Rock, și intenționez să continui astfel și după nașterea surioarei sale în august.

Când sunt cu Rock sau cu familia, îmi place să las telefonul deoparte și să mă concentrez complet pe ei. Deși îmi place mult ceea ce fac și mă implic cu plăcere în multiple proiecte, mă simt energică și motivată să jonglez cu mai multe responsabilități.”

Adela Popescu a vorbit despre importanța de a fi prezent:

„Când am realizat că lipsesc prea mult din viața celor dragi, am decis că trebuie să fiu mai prezentă, pentru că sunt momente care nu se mai întorc. Totuși, asta nu înseamnă că nu sunt implicată în activitățile care mă fac fericită și împlinită.

Am observat că oboseala poate afecta prezența și implicarea în relațiile noastre. Programul meu de somn s-a reglat în timp și consider că este important să compensez orele pierdute printr-un somn de prânz, găsindu-mi astfel metodele de regenerare personală.”