Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la o înțelegere privind programul copiilor pe perioada verii

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au încheiat căsătoria lor în urmă cu mai bine de doi ani, după 12 ani împreună. Deși divorțul nu a fost finalizat, cei doi au avut adesea dispute legate de timpul petrecut cu copiii lor. Acum, în timpul vacanței de vară, pare că au găsit un teren comun pentru binele fiicelor lor, Raisa și Carolina.

Alexandru Ciucu a petrecut primele două săptămâni din iulie alături de fiicele sale, iar în august urmează să călătorească din nou cu ele. Conform acordului cu Alina Sorescu, designerul a planificat o vacanță în Italia, unde va vizita Roma, orașul preferat al fetițelor. „Le întreb mereu unde ar vrea să meargă în vacanța de vară, iar anul acesta au ales marea. Am decis să mergem în Roma, unde vom explora orașul și vom vizita un parc de distracții. Raisa este mai aventuroasă și îi plac activitățile pline de adrenalină, în timp ce eu și Carolina suntem mai relaxați. Vom avea parte de două săptămâni de vacanță în iulie și alte două săptămâni la începutul lui august,” a declarat Alexandru Ciucu.

Pentru a se pregăti cât mai bine pentru vacanțele cu fiicele sale, Alexandru Ciucu se asigură că are toate necesare pentru situații neprevăzute. A povestit că, în timpul unei vacanțe anterioare în Germania, fetițele s-au îmbolnăvit de un virus, ceea ce l-a determinat să fie mereu pregătit. „Avem întotdeauna la noi un rucsac cu medicamente pentru fetițe. Am avut nevoie de ele o singură dată, când amândouă au făcut febră. Am fost pregătiți, având antitermice necesare pentru amândouă,” a adăugat designerul.