Reacția neașteptată a pastorului când a aflat că fiica lui, Lidia Buble, se iubește cu un afacerist în vârstă de 60 de ani

Pastorul de la Biserica Emanuel din Deva, tatăl cunoscutei artiste Lidia Buble, a adoptat o poziție rezervată și precaută în legătură cu informațiile recente privind relația fiicei sale cu afaceristul Horațiu Nicolau. După despărțirea de Răzvan Simion, pastorul a ales să fie discret și să evite comentariile publice despre această situație.

În declarațiile sale, pastorul a pus accent pe importanța sănătății, considerând-o esențială. „Nu pot discuta despre asta. Tot ce contează este să avem sănătate”, a spus el.

De asemenea, fratele mai mare al Lidiei Buble, care este și el pastor la aceeași biserică, a preferat să nu comenteze despre relația surorii sale cu Horațiu Nicolau. „Ce să spun? Nu sunt prea familiarizat cu detaliile, așa că prefer să îmi doresc doar multă sănătate pentru ea”, a declarat el, menționând că se concentrează pe activitatea sa și nu are informații precise despre situația actuală a Lidiei.

În plus, tatăl artistei a evitat să-l cunoască pe Răzvan Simion pe durata relației lor, indicând că doar în contextul unei cereri în căsătorie ar fi dispus să întâlnească partenerul fiicei sale. „Dacă vrei să te căsătorești cu fiica mea, adu-l pe băiat să-l cunosc, să stăm de vorbă și să discutăm despre intențiile tale”, i-ar fi spus el Lidiei.

Astfel, pastorul rămâne ferm în poziția sa, subliniind că implicarea sa în relațiile fiicei sale va fi considerată doar în perspectiva unei căsătorii.