Soţia lui Daniel Pavel, declaraţii despre sarcină: „Va avea un frățior și se vor înțelege cu siguranță foarte bine”

Daniel și Ana Maria Pop au oficializat relația lor din luna iunie, după ce prezentatorul emisiunii Survivor (Pro TV) și logodnica sa au avut parte de o nuntă de vis la Palatul Snagov. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere și și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Ana Maria a fost alături de Daniel pe tot parcursul filmărilor din Republica Dominicană pentru sezonul recent al Survivor All Stars. Într-un interviu exclusiv, cuplul a dezvăluit că își dorește o fetiță, dar sunt deschiși și la posibilitatea de a avea un băiat, caz în care fiul lui Daniel ar avea un frate.

Daniel și Ana Maria simt că sunt suflete pereche și au reușit să facă față distanței, având în vedere că prezentatorul Survivor petrece aproximativ cinci luni pe an în Republica Dominicană. Ana Maria a făcut o impresie puternică în primul an prin vizitele la locul de muncă al lui Daniel, iar în al doilea an au petrecut împreună întreg sezonul în Dominicană. Ana Maria a spus că a fost o alegere curajoasă să renunțe la stabilitatea unui loc de muncă obișnuit pentru a fi alături de Daniel, considerând că această decizie a întărit relația lor.

Daniel Pavel a afirmat că și el consideră că ar fi făcut orice pentru a fi împreună cu Ana Maria și că energia feminină joacă un rol important în luarea deciziilor. Pentru el, nunta a fost o manifestare a iubirii, având în vedere că, deși are un fiu dintr-o relație anterioară, nu s-a mai căsătorit până acum. După un an de pregătiri, nunta lor a fost un vis împlinit.

Cuplul a fost deschis despre dorința de a avea un copil și a preferat să urmeze pașii tradiționali, bucurându-se de fiecare moment împreună. Ana Maria a menționat că își dorește o fetiță, dar că vor fi fericiți și cu un băiat, Daniel urmând să fie tată de doi băieți. Dacă va fi un băiat, vor avea un frățior pentru Antoniu. Ana Maria a adăugat că se înțelege bine cu Antoniu și că totul depinde de voința divină, întrucât deciziile importante sunt luate de sus.