Am făcut calculul! Câți bani câștigă lunar Eva Măruță, de fapt .La 9 ani, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță e mai bogată decât mulți români

Eva Măruță a captat atenția publicului de la o vârstă fragedă, fiind fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. La doar 9 ani, Eva a reușit să câștige o sumă considerabilă datorită activității sale pe rețelele de socializare.

De mică, Eva a fost expusă publicului prin emisiunile tatălui său de la Pro TV și prin aparițiile alături de mama sa pe scenă. Popularitatea sa a crescut și mai mult după rolul din filmul „Tati part-time”, care a dominat Box Office-ul românesc timp de patru săptămâni.

Eva are o prezență marcantă pe TikTok, unde adună peste 600.000 de urmăritori. Potrivit influencermarketinghub.com, care evaluează câștigurile de pe TikTok, Eva generează aproximativ 250 de dolari per postare. Analizând contul său, am descoperit că face în jur de 10 postări pe lună, ceea ce îi aduce aproximativ 2.500 de dolari lunar din această platformă.

Recent, Eva a sărbătorit împlinirea vârstei de 9 ani pe 23 iulie. Familia i-a organizat o petrecere surpriză, cu tort și cântece de „La mulți ani”. Andra, mama sa, a dorit să împărtășească un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, amintind de momentele speciale din viața micuței: „La mulți ani, Eva! Îmi amintesc cu drag momentul în care am aflat că sunt însărcinată și prima dată când te-am ținut în brațe. Timpul trece repede și acum ești o fetiță mare, dar vei rămâne întotdeauna puiul meu. Fii mereu sinceră și bună, și nu lăsa lumea să te schimbe. Te iubim!”