Deea Maxer a vorbit pentru prima dată despre operația pe care a suferit-o în urmă cu câteva zile! Vedeta a ajuns de urgență la medic.

Deea Maxer a făcut primele comentarii despre recentul ei accident stomatologic.

Activă pe rețelele de socializare, Deea Maxer reușește să comunice frecvent cu fanii săi, împărtășind atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute.

Recent, ea a povestit despre experiența sa cu extracția unei măsele, menționând că se simte bine după procedură și că organismul ei a răspuns pozitiv tratamentului.

„Probabil ați observat că vorbesc normal și nu am umflături. În urmă cu două zile am avut o urgență stomatologică și am avut nevoie de o extracție a măselei de minte. Am fire în gură, ceea ce nu e tocmai plăcut și este prima dată când trec printr-o astfel de intervenție. Totuși, m-am adaptat și, spre surprinderea mea, nu am avut umflături. Am luat medicamente antiinflamatoare și antibiotice conform indicațiilor, și acum mă simt foarte bine. Am putut mânca fără probleme și doar simt o ușoară jenă din cauza firelor,” a declarat Deea Maxer pe Instagram.

În altă ordine de idei, Magdalena Chihaia a discutat recent despre relația ei cu Deea Maxer, fosta soție a actualului ei partener, Dinu Maxer.

„Între noi există o relație bazată pe respect, având în vedere că Deea este mama copiilor lui Dinu. Asta este tot ceea ce putem spune despre legătura noastră,” a explicat Magdalena Chihaia.