Adela Popescu și Radu Vâlcan, prinși în fapt! O tânără a scos telefonul și a filmat întregul moment, fără ca ei să bănuiască ceva! Imaginile sunt virale.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost văzuți recent împreună la un festival, unde au fost remarcați pentru modul în care s-au comportat. Cei doi, căsătoriți de aproape zece ani și părinți a trei copii, au demonstrat că încă păstrează vie flacăra romantismului.

La festivalul de muzică din Cluj, Adela și Radu s-au distrat din plin, demonstrând că, chiar și după un deceniu de căsătorie, nu au uitat să fie romantici. O tânără care a asistat la eveniment a filmat momentele în care cei doi dansau, se îmbrățișau și se sărutau cu pasiune, iar clipul a devenit rapid viral pe internet.

Comentariile online au fost pline de admirație și apreciere pentru cuplul care a demonstrat o relație frumoasă și plină de afecțiune. În timp ce mulți au lăudat armonia și naturalețea lor, au fost și glume referitoare la emisiunea lui Radu Vâlcan, sugerând că ar putea beneficia de câteva teste de relație în Thailanda.

Recent, Adela Popescu a împărtășit și secretul pentru menținerea unei relații armonioase. Ea a explicat că, în ciuda provocărilor de a avea trei copii, cheia unei căsnicii fericite este să prioritizezi partenerul. „Cele mai mari provocări nu sunt cu copiii, ci cu partenerul. Noi am înțeles că trebuie să ne susținem reciproc și să ne dăm atenția necesară. Dacă noi suntem bine, copiii vor fi și ei fericiți”, a declarat Adela pentru WOWbiz.ro.