Andreea Mantea, foc și pară pe fiul ei după ce a luat toți banii din casă! Ce a făcut David cu 30.000 de lei întrece orice imaginație

## Andreea Mantea, foc și pară pe fiul ei după ce a luat toți banii din casă! Ce a făcut David cu 30.000 de lei întrece orice imaginație

Andreea Mantea și fiul ei, David, au o relație specială, micuțul fiind sufletul prezentatoarei TV. În ciuda năzdrăvăniilor lui David, Andreea nu și-a ascuns mândria și iubirea față de fiul ei, chiar și în situațiile mai dificile.

### David, fiul Andreei Mantea, face un gest incredibil

Recent, Andreea Mantea a dezvăluit pentru kanald.ro una dintre ultimele fapte surprinzătoare ale lui David. Deși gestul său a venit dintr-o intenție bună, prezentatoarea TV a fost inițial nemulțumită și surprinsă de acțiunile fiului său.

### Generozitatea lui David

Andreea Mantea a povestit cum David a luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la un magazin din apropiere, unde i-a dat vânzătoarei suma considerabilă de 30.000 de lei.

> „A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei.”

David a explicat gestul său prin faptul că a observat că vânzătoarea era îmbrăcată mai ponosit și a vrut să o ajute să-și cumpere haine și mâncare. Acțiunea lui a fost un exemplu pur de generozitate și bunătate.

> „A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare.”

### Reacția vânzătoarei și a Andreei Mantea

Vânzătoarea, care îl cunoștea pe David și știa cine este Andreea, a decis să returneze banii.

> „Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 30.000 de lei.”

Pe lângă această întâmplare, David a mai avut un episod în care a încercat să ajute, venind la mașină cu o mămică și o fetiță, arătând astfel încă o dată cât de generos este.

### Mândria Andreei Mantea

Chiar dacă David se află la vârsta la care face tot felul de năzbâtii și o mai supără pe Andreea, prezentatoarea TV este mândră de fiul ei care îi calcă pe urme, având un suflet mare. Generozitatea la o vârstă fragedă arată buna educație și nivelul de implicare al Andreei în viața lui.

> „Chiar dacă David se află la vârsta la care face tot felul de năzbâtii și o mai supără pe Andreea, prezentatoarea TV este mândră de fiul ei care îi calcă pe urme având un suflet mare, arătând firea umană pe care o are.”

Andreea Mantea continuă să îl crească pe David cu valori de compasiune și generozitate, demonstrând că, deși unele situații pot fi dificile, inima bună a fiului său este o reflectare a dragostei și educației primite acasă.