Iancu Sterp a primit un mesaj uluitor pe rețelele de socializare, chiar înainte de nunta cu Denisa. Ce i s-a spus despre iubita lui?:

Iancu Sterp a fost luat prin surprindere de un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, chiar înainte de nunta cu Denisa Coțolan. Ce a transmis o urmăritoare despre viitoarea sa soție?

Iancu Sterp, profund îndrăgostit de Denisa Coțolan, femeia care urmează să îi devină soție în curând, își împărtășește bucuria pe rețelele de socializare. Recent, a postat pe Instagram imagini cu el și iubita sa, surprinși într-un moment romantic la o petrecere. Însă, printre comentarii, a apărut un mesaj care i-a atras atenția.

O urmăritoare a lăsat un comentariu în care i-a adresat o avertizare neașteptată lui Iancu. Aceasta i-a spus că nu ar trebui să se căsătorească cu Denisa și a exprimat îngrijorări privind durabilitatea relației lor, subliniind că el este prea tânăr pentru un angajament de acest fel.

„Iancu, îmi cer scuze că intervin, dar simt nevoia să îți spun asta. Denisa nu e potrivită pentru tine și vei regreta alegerea ta. Nu te căsători acum, ești foarte tânăr. Îți doresc tot binele, dar fiecare face ce vrea”, a scris fanii în comentarii.

Cum s-au întâlnit Iancu Sterp și Denisa Coțolan?

Povestea de dragoste dintre Iancu Sterp și Denisa Coțolan a început încă din liceu, unde au fost împreună pentru o perioadă. După o despărțire, s-au regăsit câțiva ani mai târziu și au reluat legătura. Iancu a povestit că, deși au fost despărțiți pentru o perioadă, sentimentele lor n-au dispărut și au decis să își continue povestea împreună.

„Ne-am cunoscut în liceu, eram în clase diferite și am avut o relație. După ce ne-am despărțit din diferite motive, am păstrat legătura și, în ciuda altor relații, ne-am regăsit și am decis să facem acest pas. Am realizat că, dacă suntem îndrăgostiți, nu merită să ne risipim timpul cu altcineva”, a declarat Iancu Sterp anterior.