Chef Cătălin Scărlătescu va deveni tătic? Imaginea care i-a surprins pe fani

Chef Cătălin Scărlătescu și-a surprins fanii din mediul online cu o postare recentă. Celebrul bucătar a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, înfățișând o cană de cafea cu un model interesant în spumă. Într-o notă de intrigă, Scărlătescu a întrebat fanii ce cred că reprezintă modelul respectiv.

Fanii au fost rapid să comenteze, iar mulți au văzut în modelul spumei o femeie însărcinată, ceea ce a dus la speculații că bucătarul ar putea deveni tătic. Alții au interpretat modelul ca o ecografie, sugerând evoluția unei sarcini. Totuși, au existat și comentarii care au minimalizat imaginile, văzând doar o cafea bine preparată.

Comentariile fanilor au fost diverse: „Un corp de femeie care se transformă până ajunge mamă”, „Un bebeluș!”, „Până şi cafeaua te dă de gol” și „O să fie tătic”. Cu toate acestea, Scărlătescu nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile, lăsându-și fanii în așteptare.

Relația sa cu Doina Teodoru este una solidă, deși niciunul nu se grăbește să oficializeze povestea lor de iubire. Teodoru a subliniat importanța activităților separate și a prietenilor diferiți pentru sănătatea mintală și bunul mers al relației lor.