Marea dragoste a Simonei Halep! Descoperă cine este bărbatul care i-a furat inima campioanei

După ce s-a despărțit de Toni Iuruc, fanii Simonei Halep au devenit curioși în legătură cu aspectele din viața ei personală de dinainte, chiar dacă ea a fost întotdeauna discretă în privința relațiilor sale.

Declarația făcută de Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep, a atras imediat atenția publicului.

“Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.red. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.”, a declarat antrenorul.

Simona Halep și Andrei Mlendea au avut o relație timp de trei ani, începând când Simona avea 18 ani.

Andrei Mlendea este fiul fostului primar din Beiuș, Petru Căluș Mlendea. Acesta a fost director la diverse companii și șef de promoție.

Andrei Mlendea a fost campion național la juniori și campion european, atât în est, cât și în vest, la doar 16 ani. El a declarat că a jucat tenis din plăcere. A început să joace tenis sub îndrumarea unui antrenor din Brăila.

După succesul obținut la nivel național și european, Andrei și-a continuat cariera la Brașov. A stat doi ani în America, antrenându-se la academia din Fort Worth, Texas, sub îndrumarea lui Michael Chang.

Mama lui Andrei și-a dorit ca el să revină în România. Astfel, a devenit antrenor de tenis, având-o ca prima elevă pe Irina Begu, a spus tatăl lui Andrei, consilier județean PNL Bihor. Despre relația dintre Simona Halep și Andrei, fostul primar nu a oferit detalii suplimentare.

Andrei Mlendea a fost concediat printr-un SMS de către Simona Halep.

“Simona Halep este o fată deosebită. A fost la noi, la Beiuș. Pe vremea aceea, nu se călătorea atât de des cu avionul, mai lăsa mașina…

Dar Andrei are acum o familie, o soție care lucrează într-o poziție de top la o companie de telefonie mobilă, o tulceancă ce l-a adus cu picioarele pe pământ, au doi copii minunați…

Știu că Andrei nu a primit bine despărțirea prin SMS, dar mă bucur că au gestionat cu eleganță acel moment”, a declarat Petru Căluș Mlendea.

Ruptura dintre cei doi a avut loc în 2013. Simona Halep l-a concediat pe Andrei printr-un mesaj pe telefon, deși se aflau la doar două camere distanță.

Alte surse au spus că Ion Țiriac a avut un cuvânt de spus în concedierea lui Andrei, preferând un alt antrenor pentru Simona Halep la acea vreme.