„Sarcină ușoară, Getuța” Sora lui Culiță Sterp urmează să devină mamă? Detaliul care i-a scăpat pe internet

Recentele imagini postate pe Instagram de sora lui Culiță Sterp au stârnit din nou speculații în rândul fanilor familiei Sterp cu privire la o posibilă sarcină a lui Getuța Sterp.

Întrebarea care circulă acum este dacă Getuța Sterp este într-adevăr însărcinată. Fanii au fost rapid cuceriți de ultima sa apariție pe rețelele de socializare, în special după ce au observat o schimbare în ținuta sa, o rochie largă, ceea ce i-a făcut pe unii să presupună că ar putea fi în așteptarea unui copil. De-a lungul timpului, au existat mereu zvonuri în acest sens, dar nimic concret până acum.

Getuța Sterp este o figură foarte apreciată în mediul online, iar fanii săi sunt entuziasmați să o vadă în rolul de mamă, mai ales că a trecut ceva timp de la nunta ei cu Sebi. Cu toate acestea, până acum nu au existat confirmări clare din partea ei că ar urma să devină mamă.

Fotografiile recente de pe Instagram au generat un val de comentarii din partea fanilor, unii observând schimbările în vestimentație și speculând în mod deschis despre o posibilă sarcină. Este de văzut în viitorul apropiat dacă aceste zvonuri vor fi confirmate sau nu.