”Nu-i așa că seamănă cu William?” Cum arată Prințul George la 11 ani. Fiul cel mare al lui Kate Middleton este leit tatălui său

Kate Middleton și Prințul William se bucură de o familie împlinită și fericită, fiind extrem de mândri de cei trei copii ai lor: George, Charlotte și Louis. Îi cresc conform tradițiilor casei regale britanice, dar le oferă și libertăți și bucurii specifice copilăriei. Fiul lor cel mare, Prințul George, a împlinit recent 11 ani și seamănă tot mai mult cu tatăl său.

În contextul acestei aniversări, Palatul Kensington a publicat o nouă fotografie oficială a Prințului George. Imaginea, realizată de mama lui, Kate Middleton, marchează ziua specială a fiului lor. Kate a însoțit fotografia cu un mesaj emoționant pe contul oficial de Instagram al familiei regale: “Prințul George a împlinit 11 ani! Nu-i așa că seamănă tot mai mult cu William acum? Parcă a fost ieri când s-a născut.”

În ultima sa apariție publică, Prințul George a fost văzut însoțindu-l pe tatăl său la Berlin, pentru finala Euro 2024 dintre Anglia și Spania.

Kate Middleton este cunoscută pentru obiceiul său de a împărtăși cu fanii din întreaga lume momente speciale ale familiei regale. Fotografia recentă, alb-negru, contrastând cu cea de anul trecut în care George apărea pe trepte cu mânecile răsucite, îl surprinde pe micuț purtând o brățară de prietenie similară cu cea a surorii sale, Prințesa Charlotte, de la Wimbledon.

Recent, Prințul George a fost prezent pe balconul Palatului Buckingham, alături de restul familiei, pentru a sărbători ziua de naștere a bunicului său, regele Carol al III-lea. Aceasta a fost prima apariție publică a Prințesei Kate Middleton după ce a făcut public un diagnostic medical îngrijorător la începutul anului 2024.