Bat clopote de nuntă! Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele

Andra Volos și Robert Lele fac următorul pas important în relația lor! În această zi specială, tânăra a fost cerută în căsătorie de artistul de manele, Robert Lele. Momentul emoționant a fost însoțit de un inel superb și a fost surprins în fotografii. Această propunere a fost o adevărată surpriză pentru fosta concurentă de la Kanal D! Detalii despre evenimentul deosebit sunt prezentate mai jos în articol.

Pe 22 iulie 2024, Andra Volos a avut parte de o surpriză deosebită din partea partenerului său, Robert Lele. Într-un cadru romantic la Cernica, Robert a cerut-o în căsătorie pe Andra, pregătind un moment memorabil. Cererea a fost marcată de un spectaculos foc de artificii, iar întreaga scenă a fost surprinsă de cei prezenți. În curând, cei doi vor celebra și botezul fiicei lor, Kim, care a împlinit recent opt luni. Planurile lor includ o ceremonie religioasă de căsătorie anul viitor.

„Am spus «Da»! Încă sunt copleșită de emoții și lacrimi, și deși a trecut o oră de când s-a întâmplat, nu pot să cred”, a declarat Andra Volos pe Instagram.

Pe rețelele sociale, Andra a împărtășit imagini cu inelul strălucitor pe care l-a primit de la Robert Lele.

Andra Volos a devenit mamă în noiembrie anul trecut, aducând pe lume o fetiță sănătoasă pe care au numit-o Kim. Andra și Robert s-au cunoscut în 2022 și au dezvoltat o relație puternică, devenind inseparabili. Acum, se pregătesc să își întemeieze oficial o familie și să își unească destinele în fața lui Dumnezeu anul viitor.