Motivul pentru care Alexandra Ungureanu locuiește cu mama ei, la 42 de ani

La 42 de ani, Alexandra Ungureanu a achiziționat un apartament aproape finalizat în sectorul 3 al Bucureștiului. Cu toate acestea, cântăreața a ales să rămână în continuare alături de mama ei, chiar dacă locuința este aproape complet mobilată. Într-un interviu recent, Alexandra a explicat motivele acestei decizii.

„Apartamentul este gata în proporție de 85%, dar am fost ocupată cu alte activități și nu am reușit să finalizez ultimele detalii,” a declarat Alexandra. „Deși locuința ar putea fi folosită oricând, am vrut să fie perfectă înainte de mutare, iar timpul nu a fost de partea mea.”

În prezent, Alexandra folosește apartamentul ca dressing, ceea ce a dus la confuzie și pierderi ocazionale de articole vestimentare. „Unele haine au dispărut în timpul mutărilor între cele două locuințe. Nu pot să le găsesc, chiar și după ce am verificat în ambele locuri,” a adăugat ea.

Artista a explicat că pentru a se putea muta complet în noul apartament, are nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a finaliza toate pregătirile și pentru a organiza hainele. „Mai trebuie să fac un triaj al hainelor. Unele dintre ele nu mai sunt în trend sau nu mă avantajează. Vreau să le dau altcuiva care le-ar folosi,” a spus Alexandra.

Apartamentul din sectorul 3 a fost ales cu grijă de Alexandra, având o legătură emoțională puternică cu zona, având în vedere că a locuit în București de mulți ani și se simte confortabil în acea zonă verde, aproape de Parcul IOR. Mobilierul a fost realizat pe comandă de o fabrică din orașul ei natal, Onești, aducând astfel o parte din orașul natal în București. „Am ales să fac mobila în Onești, pentru că aveam o legătură emoțională cu orașul și am vrut să păstrez o parte din acesta în noua mea locuință,” a explicat Alexandra.

Această decizie a venit și ca urmare a vânzării apartamentului din Onești, care devenise insuficient de accesibil pentru vizite frecvente și începea să se degradeze.