Astronautul Buzz Aldrin, dezvăluiri inedite despre relația cu Anca Faur. S-a căsătorit cu românca în ziua în care a împlinit 93 de ani

Buzz Aldrin, renumitul astronaut care a pășit pe Lună în 1969, a discutat recent într-un interviu despre importanța pe care soția sa, Anca Faur, o are în viața sa. La vârsta de 94 de ani, Aldrin a spus că timpul petrecut alături de Faur, în vârstă de 65 de ani, reprezintă cea mai mare fericire pentru el.

Aldrin și Anca Faur s-au căsătorit pe 20 ianuarie 2023, în ziua în care Aldrin a împlinit 93 de ani. Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2017 la un eveniment, iar relația lor a început să se dezvolte din mai 2018. Cu ocazia aniversării a 55 de ani de la misiunea Apollo 11, Aldrin a vorbit despre cum căsnicia sa cu Faur îi aduce bucurie și împlinire, subliniind că ea este iubirea vieții sale.

Buzz Aldrin, al doilea astronaut care a pășit pe Lună, a decis să se căsătorească din nou la vârsta de 93 de ani, după ce a întâlnit-o pe Anca Faur, o româncă cu 30 de ani mai tânără decât el. Decizia lor a fost făcută cunoscută pe Twitter, iar ceremonia a avut loc într-un cadru intim, în Los Angeles, fără a organiza un eveniment mare.

Aldrin și Faur s-au întâlnit pentru prima dată în decembrie 2017, iar relația lor a evoluat din mai 2018. Căsătoria lor, care a avut loc pe 20 ianuarie 2023, a fost o coincidență perfectă cu aniversarea celor 93 de ani ai lui Aldrin și cu gala premiilor Living Legends of Aviation 20th Annual Awards. Aldrin a descris ceremonia ca fiind „perfect sincronizată”, adăugând că „toate stelele erau acum aliniate pentru căsătorie”.

Faur a subliniat că amândoi au simțit în adâncul inimii lor că decizia de a se căsători era cea mai bună. Ceremonia a fost una discretă, desfășurată într-un parc din apropierea locuinței lor, cu prezența doar a familiei și a prietenilor apropiați, inclusiv fiica și fiul lui Aldrin, Jan și Andy, nepotul său Jeffrey, strănepoții săi, precum și fiul lui Faur, Vlad Ghenciu, și nepoatele sale, Kaia și McCali. Aceasta a fost a patra căsătorie a lui Aldrin. „A fost o zi frumoasă. Am ales să avem o ceremonie privată, intimă, doar noi și stelele de pe cer”, a spus Aldrin despre ziua nunții.