Gabi Bădălău a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Claudia Păstrășcanu: „Nu o iubeam, dar…”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un cuplu cunoscut în lumea showbiz-ului românesc, au trăit o relație marcată de multe provocări. Deși Gabi a recunoscut că, la început, nu era îndrăgostit de Claudia, au decis să-și întemeieze o familie și să aibă împreună doi băieți. Recent, afaceristul a explicat motivele divorțului lor și dificultățile întâmpinate în căsnicie.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabi Bădălău a vorbit deschis despre începuturile relației cu Claudia Pătrășcanu. El a dezvăluit că relația lor nu a evoluat conform așteptărilor obișnuite și că sarcina Claudiei, la scurt timp după ce s-au cunoscut, a schimbat radical traiectoria vieților lor.

„Nu am avut o poveste de dragoste așa cum mi-am dorit, cu etapele obișnuite și apoi o sarcină. După 2-3 săptămâni de la întâlnire, Claudia a rămas însărcinată. La acea vreme aveam 25-26 de ani și îmi doream un copil. Nu o cunoșteam bine și nu aveam sentimente de dragoste, dar am vrut copilul. Am consultat părinții, dar nu am ținut cont de sfaturile lor și am decis să avem copilul,” a explicat Gabi.

El a adăugat că după nașterea celui de-al doilea copil, au organizat nunta și botezul. Gabi a subliniat că nu a fost constrâns de părinți să se căsătorească; decizia a fost a lui și nunta a fost făcută din suflet, fără legătură cu funcția tatălui său.

În aceleași declarații, Gabi a recunoscut că a avut o relație extraconjugală care a contribuit la destrămarea căsniciei. „Problemele au apărut pentru că nu ne-am cunoscut suficient ca prieteni și am trecut peste anumite etape. Claudia a rămas gravidă foarte repede și, din păcate, nu a fost o soție bună. Am petrecut mult timp cu copiii și am greșit, având o relație extraconjugală. Când am realizat că situația afectează relația noastră, am încercat să îmi cer iertare, dar ea a preferat să meargă pe calea scandalului,” a povestit el.

În prezent, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, deși nu mai sunt împreună, par să fi găsit o modalitate de a coopera pentru binele copiilor lor, lăsând în urmă conflictele care au marcat sfârșitul relației lor.