Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu s-au căsătorit religios în secret, iar în octombrie ar urma să aibă loc doar petrecerea..

## Ilona Brezoianu dezvăluie detalii despre partenerul ei: Cine este cel care i-a furat inima

Ilona Brezoianu, cunoscută actriță și prezentatoare a emisiunii matinale, a oferit recent primele detalii despre partenerul ei, după ce a evitat până acum să-și dezvăluie relația sentimentală. Actrița, care apare pe micile ecrane în fiecare weekend și pe scena teatrului alături de Mihai Bendeac, a decis să împărtășească câteva aspecte din viața sa personală, spre bucuria fanilor ei.

### Cine este partenerul Ilonei Brezoianu?

Ilona a dezvăluit că partenerul ei este antrenor de schi și că s-a obișnuit rapid cu faptul că ea este o persoană publică. Deși nu a oferit multe detalii despre el, actrița a spus că acesta se ocupă cu rezervările și lucrul cu copiii pe pârtie, mai ales în sezonul de schi și în vacanțe.

> „El mă vede în continuare ca o persoană normală, nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt, pentru că eu, de fapt, în momentul în care nu sunt în fața camerelor sau la emisiuni, sunt o persoană absolut normală. Mă îmbrac normal, nu cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, sunt un om exact așa cum eram și acum ani de zile, înainte să fiu cunoscută. Deci nu cred că este o surpriză”, a declarat Ilona Brezoianu.

### Viața de zi cu zi și relația cu partenerul ei

Ilona Brezoianu a subliniat că, deși este cunoscută publicului, ea rămâne o persoană obișnuită în viața de zi cu zi. Îmbrăcămintea simplă și atitudinea modestă o caracterizează, iar celebritatea nu a schimbat aceste aspecte. Deși uneori pare că este ușor să fii persoană publică, Ilona a subliniat că pentru ea normalitatea este importantă și că nu și-a schimbat stilul de viață din cauza faimei.

Partenerul ei, fiind monitor de schi, își petrece timpul pe pârtie, lucrând cu copii și gestionând diverse rezervări. Deși Ilona a încercat să învețe să schieze, ea recunoaște că nu se descurcă foarte bine la acest sport, dar se străduiește.

> „El este monitor de schi, acum este în plin sezon, e și vacanță și este la pârtie. Are tot felul de rezervări, are copii acolo, copii cu care lucrează de ani de zile și a trebuit să meargă să facă asta. Eu nu schiez, schiez e mult spus, încerc să schiez, e ceva foarte rău, adică numai schi nu se numește ce fac eu, dar îmi dau toată silința”, a spus Ilona Brezoianu.

### Povestea întâlnirii lor

Întrebată despre cum s-au cunoscut, Ilona Brezoianu a menționat că partenerul ei o cunoștea deja de la televizor, dar a evitat să ofere detalii amănunțite despre contextul întâlnirii lor.

> „Da, mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă, pe care nu avem timp acum să stau să ți-o povestesc pe toată”, a declarat actrița.

### Un nou început

Ilona și partenerul ei se bucură de o relație fericită și recent au spus marele „DA”, marcând un nou început în viața lor. Deși nu a dorit să intre în prea multe detalii, Ilona a exprimat clar fericirea și satisfacția pe care o simte în această nouă etapă a vieții.

Cei doi par să formeze un cuplu solid, având încredere unul în celălalt și respectându-și reciproc spațiul și activitățile. Partenerul Ilonei, deși nu este obișnuit cu viața de vedetă, a reușit să se adapteze și să o sprijine în cariera sa, înțelegând importanța discreției și a normalității în viața de zi cu zi.

### Planuri de viitor

Deși Ilona nu a dezvăluit planuri concrete de viitor, se pare că cei doi sunt pe drumul cel bun pentru a construi o viață împreună. Relația lor, bazată pe respect, înțelegere și iubire, este un exemplu de cum două persoane din medii diferite pot găsi un punct comun și pot crea o legătură puternică.

Ilona Brezoianu continuă să fie un model de inspirație pentru mulți, nu doar prin cariera sa de succes, ci și prin modul în care gestionează viața personală, păstrând un echilibru între cele două lumi în care trăiește.

Rămâne de văzut cum va evolua relația lor și ce alte surprize ne vor oferi, dar un lucru este cert: Ilona Brezoianu și partenerul ei formează un cuplu solid și fericit, gata să înfrunte împreună provocările vieții.