Unde a plecat George Restivan după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu .Bărbatul și-a luat fiul și au părăsit România.

După un an și trei luni de relație, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au încheiat povestea lor de dragoste. În timp ce Adriana continuă să fie activă în mediul online, George a ales să își reinvestească viața în afaceri, mutându-se din nou în afaceri, de această dată în Statele Unite.

George Restivan a plecat din România împreună cu fiul său, întorcându-se în Statele Unite, unde își are majoritatea afacerilor și unde a locuit anterior. Recent, el a împărtășit pe rețelele sociale câteva momente de relaxare la piscină și la grătar cu prietenii săi.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre separarea de George Restivan pe platformele sociale, menționând că, în ciuda intensității și frumuseții relației lor, distanța și schimbările de planuri au condus la această decizie. Adriana a subliniat că respectă intimitatea personală și că nu va oferi detalii suplimentare despre motivele despărțirii, dorind ca toată lumea să înțeleagă și să respecte decizia lor.

La începutul anului, Adriana explicase că George se află în Statele Unite pentru afaceri și că relația lor a funcționat bine, comunicând frecvent prin telefon. George a locuit în America din 1999 și are afaceri în imobiliare. Dintr-o relație anterioară, el are un fiu, iar mama copilului a decedat la câteva luni după naștere. George și Adriana s-au cunoscut prin intermediul lui Carmen Harra.

Adriana a menționat anterior că amândoi au decis să mențină intimitatea relației lor, stabilind reguli clare pentru a avea o relație sănătoasă, inclusiv sinceritate și respect reciproc. George a fost apreciat pentru deschiderea sa, respectul și calitățile sale personale, fiind, potrivit Adrianei, un partener ideal pentru o relație de durată.