Pepe a dezvăluit de ce fetițele au rămas la el! Relația Rosa și Maria cu mama lor, Raluca Pastramă: „Întotdeauna au stat la mine…

## Pepe și Raluca Pastramă: O Poveste de Familie și Respect Reciprocal

După divorțul lor în urmă cu trei ani, Pepe și Raluca Pastramă au reușit să păstreze o relație civilizată și cooperantă de dragul fetelor lor, Maria și Rosa. Deși locuiesc cu tatăl lor, fetițele beneficiază de afecțiunea și implicarea ambilor părinți.

### Împărțirea Responsabilităților Parentale

Pepe a subliniat clar că, deși Maria și Rosa locuiesc cu el, nu încearcă să îndeplinească și rolul de mamă. Raluca Pastramă joacă un rol activ în viața fetelor, asigurându-se că acestea petrec timp de calitate și cu ea.

> “Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea.”

### Rutina de Zi cu Zi

Fetițele își petrec cea mai mare parte a timpului cu Pepe, mai ales în timpul săptămânii, când sunt la școală. În weekenduri și în vacanțe, acestea își petrec timpul cu mama lor, Raluca.

> “Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii. În timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor.”

### Prioritățile Familiei

Pepe, care este prezentatorul emisiunii “Te cunosc de undeva!”, are un program extrem de încărcat. El și-a refăcut viața alături de Yasmine și împreună se bucură de fiecare moment petrecut cu familia lor.

> “In momentul de față suntem foarte ocupați si ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!”

### Noua Afacere a Familiei

Recent, Pepe a deschis un magazin de haine împreună cu soția sa, Yasmine. Deși este un artist ocupat, el își face timp pentru a sprijini această nouă afacere de familie.

> “E mai mult o afacere pentru familie, job-ul meu principal este să fiu artist. Astăzi sunt îmbrăcat cu haine de la mine, pentru că, de fapt, sunt imaginea magazinului. Toți din familie purtăm haine de acolo, sunt puține mărimi din fiecare model și nu riști să te îmbraci ca altcineva.”

### Viața Activă a Mariei

Maria, una dintre fiicele lui Pepe, este foarte activă în sport și se dezvoltă frumos, participând la antrenamente de handbal de performanță.

> “Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai.”

### Concluzie

Pepe și Raluca Pastramă au reușit să găsească un echilibru în viața lor post-divorț, punând pe primul loc binele și fericirea fiicelor lor. Cu o relație bazată pe respect și colaborare, cei doi părinți continuă să fie implicați activ în viața Mariei și a Rosei, demonstrând că, indiferent de circumstanțe, dragostea și grija pentru copii pot aduce armonie și stabilitate în familie.