Tavi Clonda a vorbit despre prioritățile sale, de când este tată și susține că nu regretă absolut deloc decizia de a pune cariera pe un plan secund

## Tavi Clonda și Gabriela Cristea: O Poveste de Sacrificii și Bucurii Familiale

Tavi Clonda a împărtășit recent detalii despre sacrificiile și schimbările prin care el și soția sa, Gabriela Cristea, au trecut de-a lungul anilor pentru a-și întemeia și menține familia.

### Sacrificiile Personale și Profesionale

Tavi a povestit cum, timp de șase ani, a fost alături de fetițele lor seară de seară, în timp ce Gabriela, implicată într-o emisiune de seară, abia reușea să le vadă înainte de culcare. În perioadele în care emisiunea ei se termina mai târziu, Gabriela nici măcar nu reușea să fie prezentă la culcarea fetițelor, Tavi preluând integral această responsabilitate.

El a explicat că, pentru a putea susține familia și a permite Gabrielei să continue cariera, el și-a pus cariera pe plan secundar:

> “Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane. Mi s-au schimbat prioritățile. Asta nu înseamnă că nu vreau să cânt sau să fiu în fața celor care mă apreciază și mă iubesc, dar sunt alte priorități, alte etape.”

Tavi a explicat cum a pus mereu pe primul loc nevoile familiei, lăsându-și studioul de muzică ultimul în lista de priorități.

### Luptele pentru a Deveni Părinți

Gabriela Cristea a trecut prin cinci proceduri dificile pentru a rămâne însărcinată, dar din păcate, niciuna nu a avut succes. Cu toate acestea, dorința lor de a avea copii nu s-a diminuat, iar eforturile lor au fost răsplătite în cele din urmă cu nașterea pe cale naturală a fiicei lor, Victoria.

Tavi a povestit cum, după toată această oboseală și stres, Gabriela dorea o vacanță relaxantă într-o țară caldă, drept urmare au cumpărat bilete pentru Dubai. Din nefericire, planurile lor au fost dejucate din cauza unor probleme cu pașaportul, ceea ce a cauzat o mare dezamăgire pentru Gabriela.

> “După toată oboseala asta și 5 tratamente, 5 proceduri nereușite, voia și ea o vacanță în ianuarie într-o țară caldă. Am luat bilete în Dubai. Să treacă peste toate, să ne relaxăm. În ianuarie era zăpadă în Otopeni. Am fost acolo și ne-a zis că nu putem să plecăm, pentru că avem pașaport provizoriu și în țările arabe merge doar cu pașaport normal. Nu se poate. Iar s-a supărat și plângea ca un copil căruia i-ai luat jucăria.”

Însă, această întâmplare nefericită a deschis calea unei experiențe fericite. În Sinaia, la un hotel cu piscină și saună, au trăit momentul magic în care Gabriela a rămas însărcinată cu Victoria.

### Bucuria de a Deveni Părinți

Tavi a descris emoția momentului în care au aflat că Gabriela este însărcinată:

> “Ziua în care am aflat că e însărcinată, stăteam în Otopeni deja, la o casă închiriată și nu s-a întâmplat să vină. Făceam testul pe vremea aia unul lângă altul. Nu ne venea să credem. Am zis să mai facem unu.”

Această veste a fost una incredibilă și emoționantă pentru amândoi, marcând începutul unei noi etape în viața lor.

### Concluzie

Povestea de viață a lui Tavi Clonda și Gabriela Cristea este una de sacrificii, încercări și bucurii nemărginite. Ei au demonstrat că, indiferent de obstacole, dragostea și dedicarea pentru familie sunt cele mai importante. Aceasta este o lecție de viață despre priorități, răbdare și puterea de a merge înainte, indiferent de dificultăți.