Cel mai mare regret al Oanei Moșneagu după nunta cu Vlad Gherman: ”Ne-am cam grăbit!”.

În urmă cu peste o lună, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut pasul cel mare și și-au oficializat relația printr-o nuntă de vis. Cu toate că au fost extrem de fericiți în acea zi specială, cei doi nu au putut să nu aibă câteva regrete, pe care abia acum le-au împărtășit. Dacă ar putea întoarce timpul, ar schimba anumite aspecte importante.

După o relație de trei ani, Oana și Vlad au decis să se căsătorească, având mai întâi cununia civilă și apoi ceremonia religioasă pe 2 iunie, urmată de o mare petrecere. Deși sunt încântați de decizia lor, au recunoscut că ar fi făcut lucrurile diferit.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut că organizarea nunții a fost făcută în grabă, ceea ce le-a lăsat unele regrete. În mod special, cei doi ar schimba ziua aleasă pentru petrecere. Deși au optat pentru o duminică din motive de disponibilitate a locației, mulți dintre invitați au fost nevoiți să plece devreme din cauza obligațiilor de a merge la muncă a doua zi.

Oana a explicat că, din cauza lipsei de timp, multe decizii au fost luate pe ultima sută de metri, inclusiv achiziția rochiei de mireasă. Ar fi preferat să aibă mai mult timp pentru pregătiri și să se bucure de prezența tuturor invitaților până târziu în noapte.