Adevărul despre relația dintre Jador și Oana Ciocan: Ce se întâmplă acum în viața manelistului? Mulți nu s-ar fi așteptat la așa ceva!

Jador a cunoscut un succes notabil în cariera sa profesională, dar viața lui personală nu a fost la fel de lină. Despre relația sa cu Oana Ciocan, deși se aștepta ca ei să meargă pe un drum comun către căsătorie, au apărut schimbări neașteptate. Sora lui Jador a dezvăluit recent detalii despre situația sa amoroasă actuală.

Jador și Oana Ciocan au avut o relație pasională, iar legătura lor a avansat rapid, culminând cu o cerere în căsătorie surprinzătoare făcută în timpul emisiunii Survivor România All Stars. Cu toate acestea, în mod surprinzător pentru fanii lor, Jador a decis să renunțe la planurile de viitor cu Oana și să continue singur.

Recent, Jador a informat publicul că acum este liber să trăiască o viață de burlac, semnificând sfârșitul relației sale cu Oana Ciocan. Motivațiile pentru această decizie nu au fost detaliat explicate de artist.

Într-un mesaj neobișnuit pe rețelele sociale, Jador a provocat curiozitatea tuturor. El caută o femeie pentru următorul său videoclip și a lansat un anunț online, solicitând poze în mesaje private pentru a selecta “cea mai frumoasă și cea mai sexy” fată.

În ultima vreme, sora lui Jador a apărut în emisiunea „Online Story” unde a discutat deschis despre deciziile pe care le-a luat fratele ei în urma evenimentelor recente.

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, a fost foarte sinceră în expunerea ei. Ea a povestit despre cum au evoluat lucrurile în viața personală a fratelui ei de când s-a despărțit de Oana Ciocan.

Obosit să fie subiect de zvonuri legate de logodnă sau despărțirea de Oana Ciocan, Jador a decis să își păstreze viața privată în discreție. Prin urmare, nu va mai face publice detalii despre viața sa personală de acum încolo.

“El a decis să nu mai împărtășească nimic despre viața sa pe rețelele sociale. A hotărât că asta e cea mai bună cale și îi respect decizia. Cred că a făcut o alegere înțeleaptă. Lumea vorbește mult. Este mai bine așa,” a declarat Camelia.

Oana Ciocan a ales, de asemenea, să își păstreze viața privată departe de ochii curioșilor, optând pentru discreție.

După ce Jador a făcut public faptul că este singur și că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan, aceasta din urmă și-a exprimat poziția față de fanii săi, declarând clar că nu va mai discuta despre viața sa personală în mediul online.

“Am decis ca, de acum încolo, viața mea personală să rămână privată! Social media poate aduce mai multă judecată gratuită, așa că prefer să păstrez totul privat,” a subliniat Oana Ciocan.

Întâlnirea lor s-a produs înainte de începerea emisiunii Survivor România All Stars, când s-au întâlnit pentru prima dată și au simțit o atracție imediată. Cu toate acestea, drumurile lor s-au despărțit în cele din urmă, deși nu a evoluat așa cum sperau inițial.