Cu ce se ocupă Mihaela după ”Casa iubirii”. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon a făcut anunțul

Mihaela, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, care provine din Satu Mare, și-a reluat activitatea ca recepționeră într-un hotel. Recent, fosta concurentă a împărtășit această întoarcere pe platforma sa de socializare, într-un InstaStory.

După apariția în emisiune, Mihaela a fost subiect de discuție frecventă, dar nu a reușit să găsească partenerul ideal în cadrul show-ului matrimonial. Acum, întoarcerea la vechiul loc de muncă sugerează că își dorește să-și continue viața profesională în domeniul ospitalității, departe de atenția media.

Mihaela a absolvit cu succes Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” din Satu Mare, unde și-a demonstrat dedicarea și seriozitatea în parcursul educațional.

Ea este cunoscută pentru sinceritatea sa și își dorește un partener care să împărtășească aceleași valori și să fie responsabil. Mihaela pune un accent deosebit pe relațiile interumane și are legături strânse cu familia sa.

În prezent, Mihaela continuă să caute un partener cu care să își întemeieze o familie, având în vedere că își dorește să devină mamă la o vârstă fragedă. Deși nu mai este în căutarea unui partener, ea rămâne deschisă să cunoască persoane noi și să-și urmeze visul de a deveni mamă.

De asemenea, Mihaela a discutat recent despre dorințele sale în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, exprimându-și speranța de a găsi un partener care să fie asumat și responsabil, și care să își dorească un viitor comun.