Adela Popescu are o familie de vis! Trăiește fericită alături de soț și cei trei copii, dar puțini știu că vedeta are și doi frați mai mari!

Adela Popescu (37 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din România. Deși ea este foarte bine cunoscută, mai puțini sunt cei care știu detalii despre frații săi.

Adela Popescu are doi frați mai mari, Bogdan și Călin, pe care îi consideră „îngerii săi păzitori”. Crescută în satul Șușani, județul Vâlcea, alături de aceștia, Adela își amintește cu drag de perioada copilăriei. Mama ei era educatoare, iar tatăl profesor de sport. Adela avea o familie iubitoare și era răsfățată, iar Crăciunul era una dintre cele mai așteptate sărbători. Își amintește cu emoție cum aștepta cu nerăbdare să-l întâlnească pe Moș Crăciun, considerând că toate eforturile sale erau validate în acea zi specială.

Frații ei sunt cei care i-au oferit mereu sprijin și protecție. Bogdan a ales să urmeze o carieră militară, în timp ce Călin s-a dedicat antreprenoriatului, implicându-se în diverse proiecte de afaceri. De asemenea, Adela a colaborat cu Călin în trecut pentru unele seriale românești. Bogdan, care are și abilități muzicale remarcabile, a impresionat familia la botezul unuia dintre copiii Adelei cu un recital deosebit.

Legătura dintre Adela și frații săi este una profundă și plină de căldură, bazată pe încredere și dragoste. Ei se bucură de fiecare ocazie de a petrece timp împreună, mai ales în perioada sărbătorilor.